Badeværelsesrenovering til din bolig

Skræddersyet badeværelser til din næste renovering

Hvad kan du forvente af en badeværelsesrenovering?

Med en badeværelsesrenovering kan du forvandle dit gamle badeværelse til et moderne rum. Hos Finlow Bad står vi klar til at guide dig gennem processen fra start til slut. Her er, hvad du får med os som samarbejdspartner: 

  • indledende konsultation
  • design og planlægning
  • detaljeret tilbud
  • udførelse
  • afslutning og gennemgang

Hvis du har brug for et firma, der kan stå for din badeværelsesrenovering, så kontakt os på telefon 32 51 45 59. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at aftale en konsultation og starte planlægningen af din næste badeværelsesrenovering.

Skræddersyede løsninger til dit badeværelse

Vi ønsker at levere en badeværelsesrenovering, der lever op til dine forventninger. Derfor tilbyder vi skræddersyet løsninger til dit badeværelse, så dine ønsker og behov kan blive opfyldt.

Med vores lange erfaring har vi renoveret mange badeværelser, og derfor ved vi, at man skal udnytte rummet effektivt og benytte de rigtige materialer for at opnå et holdbart resultat.

Vores lange erfaring med badeværelsesrenoveringer

Vi har over 50 års erfaring inden for installation af badeværelser, men vi er især eksperter i badeværelsesrenovering. Vores lange erfaring gør, at vi kan tilbyde kunderne høj kvalitet og kundetilfredshed i hver opgave, vi udfører.  

Hvis du vil høre mere, kan du få et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular. Ved at vælge os får du en samarbejdspartner, der lytter til dine behov og sikrer dig kvalitet i din endelige badeværelsesrenovering

Unikt badeværelse med Contego beton

Vil du have et badeværelse, der virkelig skiller sig ud efter en renovering? Med Contego beton får du en kombination af æstetik og holdbarhed, der gør det til et oplagt valg til din næste badeværelsesrenovering

Hos Finlow Bad anvender vi Contego beton for at levere badeværelser, der sikrer lang holdbarhed og giver dit rum et moderne og tidløst udtryk. 

Kontakt os for et tilbud

Har du spørgsmål til din næste badeværelsesrenovering, kan du kontakte os på telefon 32 51 45 59 eller sende os en e-mail til finlow@finlow.dk. Hvis du ønsker en vejledende pris, anbefaler vi, at du bruger vores prisberegner.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi har samlet et par gode råd, til hvordan i bedst sparer på energien. Læs mere her.
+ +