Om Finlow

Finlow VVS håndterer alt fra det simple til det avancerede.

Om Finlow

Finlow VVS A/S – Familieejet virksomhed igennem 3 generationer

Finlow VVS A/S har mere end 50 års erfaring med udførelse af grønne energiløsninger, badeværelses moderniseringer, VVS, kloak og faskiner, og solvarme.

Vi kan godt garantere, at et bekendtskab med vores montører vil gøre en forskel for dig som kunde. Vi sætter en ære i at møde op til aftalt tid, vi afgiver altid en fast pris, før vi påbegynder arbejdet, vi udfører opgaven hurtigt og præcist, og vi efterlader arbejdspladsen pæn og ryddelig, når vi går igen.

Faguddannede montører

Vi sikrer os løbende, at vores medarbejdere har den nødvendige ekspertise med, når de kommer ud på en opgave. Derfor inkluderer vores team også folk med vidt forskellig baggrund og uddannelse, bl.a. med forstand på el installationer, medarbejdere med snedker uddannelser, hvilket udgør din garanti for veludført og professionelt arbejde.

Alle vores medarbejdere er hvert år på flere efteruddannelses kurser og bliver løbende opdateret på ny teknologi og trends.

Det perfekte match

Når du ringer til Finlow VVS A/S med en opgave, sikrer vi os altid, at du får den bedste løsning herfra. Det gør vi bl.a. ved at sende netop den medarbejder, som ifølge vores overbevisning er den bedste til lige netop det aktuelle job. Med andre ord, vi finder det perfekte match.

Ris og ros

Skulle du, mod forventning, have en dårlig oplevelse i forbindelse med en opgave udført af Finlow VVS A/S, så modtager vi altid gerne både ris og ros fra vores kunder. Kun på den måde sikrer vi løbende, at vi altid er på forkant og klar til at yde den allerbedste service.

Kan det betale sig at vælge installatøren med den laveste pris?

Svaret er JA – hvis du som kunde kan være sikker på, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende og lever op til branchens standarder sat af lovgivning.

Hos Finlow VVS A/S gør vi os umage og stræber efter høj kvalitet i vores arbejde. Dette har vi gjort i mere end 50 år og gennem 3 generationer.

Vi er ikke altid de billigste – men til gengæld betragter vi ikke en opgave som afsluttet, før end vores kunder er 100% tilfredse. Derfor har vi også mere end 1000 positive anmeldelser på håndværker.dk med en kåring som ”Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er” 3 år i træk.

Nedenfor kan du læse en anmeldelse fra en husejer, der kontaktede Finlow VVS A/S, efter at være kommet ”i klemme”, ved at vælge installatør baseret på den billigste pris i stedet for de korrekte kompetencer.

Finlow VVS – Din lokale installatør

Hurtig, effektiv service

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Finlow VVS, som reddede os fra en meget frustrerende situation med et nyt varmeanlæg, der ikke virkede. Det var monteret forkert af et andet firma, og de magtede ikke at få det til at fungere. Lige før sommer gik vores gamle fjernvarmeanlæg i stykker, og vi skulle have sat et nyt op. Vi hentede nogle tilbud hjem fra Finlow og en VVS’er, vi har brugt før. VVS’eren var billigst og ham kendte vi, så han fik opgaven. Efter nogen tid måtte vi desværre erkende, at han ikke magtede opgaven. Over flere måneder havde vi svært ved at få fat i ham, og de gange, han kom ud for at råde bod, lykkedes det ikke at få anlægget til at virke. Efter vi blev brændt af to gange, kontaktede vi Finlow. Firmaet sendte en dygtig montør, der efter at have kigget på den nye installation i vores kælder kunne konstatere, at det ikke levede op til kravene (blandt andet var der brugt forkerte rør). Finlow ville gerne påtage sig at rette op på skaden, og de gik hurtigt i gang. Der viste sig at være flere ting i vejen, som Finlow fiksede, og de sørgede også for, at anlægget blev godkendt hos HOFOR. Vi ville ønske, at vi havde valgt Finlow fra begyndelsen – selv om det var dyrere. Det kan betale sig. Der er orden i tingene. Finlow leverer den rette ekspertise og service.

Lars

Får du mere for pengene, når du vælger Finlow VVS?

Vi oplever desværre tit, at kunder vælger installatører der tilbyder en billigere pris. Den billigere pris kan resultere i arbejde der ikke lever op til en acceptabel standard og derfor efterlader kunder med behov for efter-reparationer og efter-frustrationer. De lavere priser efterlader ikke rum, tid, eller mulighed for efterfølgende kundepleje og reklamationsarbejde. Og dette resulterer i en dårlig oplevelse og et kirsebær på toppen af håndværkerbranchens allerede blakkede ry.

Hos Finlow VVS A/S kan vi ikke altid tilbyde den billigste pris. Til gengæld står vi på mål for at yde den bedst mulige kundeservice.

Dette indebærer blandt andet imødekommende procedurer for udførelse af reklamationsarbejde samt kvalitetskontroller som er til stede for at sikre kunden, hvis det skulle ske, at det udførte arbejde ikke lever op til forventningerne for Autoriseret VVS arbejde.

At udføre et stykke håndværksmæssigt arbejde starter og slutter ikke ved håndværket. Tilbudsgivning, vejledning, udbedring af fejl og mangler, instruktion, myndighedsbehandling og -godkendelse, er alt sammen inkluderet i prisen hos Finlow VVS A/S. Denne del af håndværket tager vi hos Finlow VVS meget seriøst – noget vores priser afspejler.

Husk – altid at sikre dig at den VVS’er du vælger har en Autorisation.

Vores kunder er glade og tilfredse

Vi har over 1200 anbefalinger på håndværker.dk.

Finlow VVS A/S er kåret til ”Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er” i 2018, 2019, 2020 og 2021.


Flot arbejde
Finlow VVS ankom til tiden, udførte arbejdet som aftalt og rystede flot op efter sig. Flot arbejde.


Service på fyr
Kommer altid til aftalt tid og yder god service.


Godt arbejde
Eftersyn af gasfyr udført til vores fulde tilfredshed.


Flot arbejde
Finlow VVS ankom til tiden, udførte arbejdet som aftalt og rystede flot op efter sig. Flot arbejde.


Service på fyr
Kommer altid til aftalt tid og yder god service.


Godt arbejde
Eftersyn af gasfyr udført til vores fulde tilfredshed.


Flot arbejde
Finlow VVS ankom til tiden, udførte arbejdet som aftalt og rystede flot op efter sig. Flot arbejde.


Service på fyr
Kommer altid til aftalt tid og yder god service.


Godt arbejde
Eftersyn af gasfyr udført til vores fulde tilfredshed.

Se mere på håndværker.dk 32 51 45 59

Drømmer du om nyt badeværelse?

Prøv vores beregner – dit drømmebadeværelse er kun ét klik væk. Hos Finlow VVS har vi mere end 50 års erfaring inden for modernisering og renovering af badeværelser. Hos os får du hjælp til det hele eller halve.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi har over 1200 anbefalinger på håndværker.dk. Finlow VVS A/S er kåret til ”Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er” i 2018, 2019 og 2020.

Derfor skal du vælge Finlow

Vi garanterer, at et bekendtskab med Finlow VVS og vores montører vil gøre en forskel for dig som kunde. Vi sætter en ære i at møde op til aftalt tid, vi afgiver altid en fast pris – hvor det er muligt – før vi påbegynder arbejdet, vi udfører opgaven hurtigt og præcist, og vi efterlader arbejdspladsen pæn og ryddelig, når vi går igen.

  • Familieejet virksomhed igennem 3 generationer
  • Over 50 års erfaring
  • 28 veluddannede medarbejdere
  • Rentefri finansiering på op til 5 år
  • 6.000 tilfredse gasservice kunder
  • 11.000 gas- og fjernvarmeinstallationer i Storkøbenhavn
  • Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er i 2018, 2019 og 2020