OM FINLOW

Finlow VVS håndterer alt fra det simple til det avancerede.

FINLOW VVS A/S – FAMILIEEJET VIRKSOMHED IGENNEM 3 GENERATIONER

Finlow VVS A/S har mere end 50 års erfaring med udførelse af grønne energiløsninger, badeværelses moderniseringer, VVS, kloak og faskiner, og solvarme.

Vi kan godt garantere, at et bekendtskab med vores montører vil gøre en forskel for dig som kunde. Vi sætter en ære i at møde op til aftalt tid, vi afgiver altid en fast pris, før vi påbegynder arbejdet, vi udfører opgaven hurtigt og præcist, og vi efterlader arbejdspladsen pæn og ryddelig, når vi går igen.

FAGUDDANNEDE MONTØRER

Vi sikrer os løbende, at vores medarbejdere har den nødvendige ekspertise med, når de kommer ud på en opgave. Derfor inkluderer vores team også folk med vidt forskellig baggrund og uddannelse, bl.a. med forstand på el installationer, medarbejdere med snedker uddannelser, hvilket udgør din garanti for veludført og professionelt arbejde.

Alle vores medarbejdere er hvert år på flere efteruddannelses kurser og bliver løbende opdateret på ny teknologi og trends.

DET PERFEKTE MATCH

Når du ringer til Finlow VVS A/S med en opgave, sikrer vi os altid, at du får den bedste løsning herfra. Det gør vi bl.a. ved at sende netop den medarbejder, som ifølge vores overbevisning er den bedste til lige netop det aktuelle job. Med andre ord, vi finder det perfekte match.

RIS OG ROS

Skulle du, mod forventning, have en dårlig oplevelse i forbindelse med en opgave udført af Finlow VVS A/S, så modtager vi altid gerne både ris og ros fra vores kunder. Kun på den måde sikrer vi løbende, at vi altid er på forkant og klar til at yde den allerbedste service.

Kan det betale sig at vælge Installatøren med den laveste pris?

Svaret er JA – hvis du som kunde kan være sikker på, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende og lever op til branchens standarder sat af lovgivning.

Hos Finlow VVS A/S gør vi os umage og stræber efter høj kvalitet i vores arbejde. Dette har vi gjort i mere end 50 år og gennem 3 generationer.

Vi er ikke altid de billigste – men til gengæld betragter vi ikke en opgave som afsluttet, før end vores kunder er 100% tilfredse. Derfor har vi også mere end 1000 positive anmeldelser på håndværker.dk med en kåring som ”Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er” 3 år i træk.

Nedenfor kan du læse en anmeldelse fra en husejer, der kontaktede Finlow VVS A/S, efter at være kommet ”i klemme”, ved at vælge installatør baseret på den billigste pris i stedet for de korrekte kompetencer.

Hurtig, effektiv service

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Finlow VVS, som reddede os fra en meget frustrerende situation med et nyt varmeanlæg, der ikke virkede. Det var monteret forkert af et andet firma, og de magtede ikke at få det til at fungere. Lige før sommer gik vores gamle fjernvarmeanlæg i stykker, og vi skulle have sat et nyt op. Vi hentede nogle tilbud hjem fra Finlow og en VVS’er, vi har brugt før. VVS’eren var billigst og ham kendte vi, så han fik opgaven. Efter nogen tid måtte vi desværre erkende, at han ikke magtede opgaven. Over flere måneder havde vi svært ved at få fat i ham, og de gange, han kom ud for at råde bod, lykkedes det ikke at få anlægget til at virke. Efter vi blev brændt af to gange, kontaktede vi Finlow. Firmaet sendte en dygtig montør, der efter at have kigget på den nye installation i vores kælder kunne konstatere, at det ikke levede op til kravene (blandt andet var der brugt forkerte rør). Finlow ville gerne påtage sig at rette op på skaden, og de gik hurtigt i gang. Der viste sig at være flere ting i vejen, som Finlow fiksede, og de sørgede også for, at anlægget blev godkendt hos HOFOR. Vi ville ønske, at vi havde valgt Finlow fra begyndelsen – selv om det var dyrere. Det kan betale sig. Der er orden i tingene. Finlow leverer den rette ekspertise og service.

Får du mere for pengene, når du vælger Finlow VVS?

Vi oplever desværre tit, at kunder vælger installatører der tilbyder en billigere pris. Den billigere pris kan resultere i arbejde der ikke lever op til en acceptabel standard og derfor efterlader kunder med behov for efter-reparationer og efter-frustrationer. De lavere priser efterlader ikke rum, tid, eller mulighed for efterfølgende kundepleje og reklamationsarbejde. Og dette resulterer i en dårlig oplevelse og et kirsebær på toppen af håndværkerbranchens allerede blakkede ry.

Hos Finlow VVS A/S kan vi ikke altid tilbyde den billigste pris. Til gengæld står vi på mål for at yde den bedst mulige kundeservice. Dette indebærer blandt andet imødekommende procedurer for udførelse af reklamationsarbejde samt kvalitetskontroller som er til stede for at sikre kunden, hvis det skulle ske, at det udførte arbejde ikke lever op til forventningerne for Autoriseret VVS arbejde.

At udføre et stykke håndværksmæssigt arbejde starter og slutter ikke ved håndværket. Tilbudsgivning, vejledning, udbedring af fejl og mangler, instruktion, myndighedsbehandling og -godkendelse, er alt sammen inkluderet i prisen hos Finlow VVS A/S. Denne del af håndværket tager vi hos Finlow VVS meget seriøst – noget vores priser afspejler.

Husk – altid at sikre dig at den VVS’er du vælger har en Autorisation.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi har over 1000 anbefalinger på håndværker.dk. Finlow VVS A/S er kåret til ”Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er” i 2018, 2019 og 2020.

Derfor skal du vælge Finlow

Vi garanterer, at et bekendtskab med Finlow VVS og vores montører vil gøre en forskel for dig som kunde. Vi sætter en ære i at møde op til aftalt tid, vi afgiver altid en fast pris – hvor det er muligt – før vi påbegynder arbejdet, vi udfører opgaven hurtigt og præcist, og vi efterlader arbejdspladsen pæn og ryddelig, når vi går igen.

  • Familieejet virksomhed igennem 3 generationer
  • Over 50 års erfaring
  • 28 veluddannede medarbejdere
  • Rentefri finansiering på op til 5 år
  • 6.000 tilfredse gasservice kunder
  • 11.000 gas- og fjernvarmeinstallationer i Storkøbenhavn
  • Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er i 2018, 2019 og 2020

Vores kunder er glade og tilfredse

Vi har over 1000 anbefalinger på håndværker.dk. Finlow VVS A/S er kåret til ”Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er” i 2018, 2019 og 2020.

Er igang med en større badeværelsesrenovering. Finlow står for hele entreprisen. Det gør de med pålidelige og omhyggelige håndværkere.

Maria Baage

Vores ca 20 år gamle gasfyr trængte til en udskiftning. Finlow kom meget hurtigt og gav et tilbud, herunder henvisning til tilskudsordning. Det hele var ordnet inden for ca 1 uge. Meget behagelige og kompetente folk. Min fulde anbefaling.

Niels Christensen

Mit fyr bliver efterset hvert andet år – Aftaletidspunktet bliver altid overholdt og eftersynet udføres hurtigt og effektivt af en smilende og venlig medarbejder.

Henriette Hansen

Onsdag morgen ringede jeg til Finlow VVS for at forhøre mig om udskiftning af vores 20 år gamle gasfyr, som var gået i stykker, og som det ikke kunne svare sig at reparere mere på. Samme eftermiddag fik jeg besøg af Frank Jensen, som gav en god orientering om muligheder, priser og finansiering. Få timer senere kunne jeg acceptere Finlows tilbud på en ny installation. Torsdag gik udskiftningen i gang, og fredag eftermiddag havde vi igen varmt vand i hanerne. Vi er meget tilfredse med den hurtige hjælp, vi fik af Finlow VVS.

Jens Fink-Jensen

Hurtig levering og god kvalitet af arbejdet samt god kundeservice i telefonen hos Finlow VVS

Jørgen Buus

Jeg fik foretaget et VVS-tjek i min lejlighed, som jeg står til at skulle sælge. Den gode VVS-mand var både venlig og effektiv og havde god energi. Jeg ville klar anbefale det til en ven, hvis jeg skulle finde dem en VVS’er.

Aske Colding-Ekman

Har fået udskiftet et originalt armatur fra 1998, til et moderne. Det blev rigtigt flot, og løst på trods af tilkalkede samlinger, som skulle saves op.
Kom til tiden, herren var venlig og effektiv, og klagede ikke over at jeg havde glemt at gøre plads under køkkenvasken :) Har bestilt Finlow igen, til udskiftning af udstyr på badeværelset.

Amund Lundqvist Qvale

Finlow VVS har skiftet både varmt- og koldtvandshovedledninger på loft og i kælder i etageejendom med 56 andelslejligheder og 3-4 butikker på Amagerbrogade. Der blev hurtigt opbygget et gensidig tillidsforhold mellem bygherre og Finlow VVS, og pga. håndværkernes store fleksibilitet blev opgaven derfor løbende udvidet til også at omfatte opgaver på fjernvarme- og centralvarmeanlæggene. Finlow VVS er i dag husinstallatør i ejendommen.

Jens Voergaard

Finlow VVS var både hurtige og professionelle, da mit toilet skulle udskiftes. Meget behagelige samtaler med Finlow VVS før de sendte en dygtig medarbejder (VVS’er) ud for at klare opgaven. Efterlod mit badeværelse i meget pæn stand og tog al affald med. Kan varmt anbefale dem.

Christine Mohr Balslev

Vi har netop fået skiftet vores gamle gasfyr ud til en mere grøn, klimavenlig, besparende og mindre MHG udgave, samt nye radiatorer i 3 rum. Finlow har uden tvivl givet os den bedste oplevelse med håndværkere gennem længere tid, vi renovere stort set alt i øjeblikket og oplever derfor en del. Finlow – Frank kom samme dag som kontaktet til syn på sagen, han kom med de rette muligheder og en kanon snak/rundtur i div. fordele og ulemper, derefter blev beslutningen hurtigt taget og ugen efter på aftalt tid, ja der stod 2 mand stærk klar til opgaven. Opgaven er super flot udført og inden for tid og aftale, og så har Finlow endda haft overskud til at klare opgaven midt i sommerens ellers kendte industriferie. Tak for fantastisk service og flot arbejde – kanon oplevelse.
– De bedste anbefalinger herfra!

Alex Breum

Er igang med en større badeværelsesrenovering. Finlow står for hele entreprisen. Det gør de med pålidelige og omhyggelige håndværkere.

Maria Baage

Vores ca 20 år gamle gasfyr trængte til en udskiftning. Finlow kom meget hurtigt og gav et tilbud, herunder henvisning til tilskudsordning. Det hele var ordnet inden for ca 1 uge. Meget behagelige og kompetente folk. Min fulde anbefaling.

Niels Christensen

Mit fyr bliver efterset hvert andet år – Aftaletidspunktet bliver altid overholdt og eftersynet udføres hurtigt og effektivt af en smilende og venlig medarbejder.

Henriette Hansen

Onsdag morgen ringede jeg til Finlow VVS for at forhøre mig om udskiftning af vores 20 år gamle gasfyr, som var gået i stykker, og som det ikke kunne svare sig at reparere mere på. Samme eftermiddag fik jeg besøg af Frank Jensen, som gav en god orientering om muligheder, priser og finansiering. Få timer senere kunne jeg acceptere Finlows tilbud på en ny installation. Torsdag gik udskiftningen i gang, og fredag eftermiddag havde vi igen varmt vand i hanerne. Vi er meget tilfredse med den hurtige hjælp, vi fik af Finlow VVS.

Jens Fink-Jensen

Hurtig levering og god kvalitet af arbejdet samt god kundeservice i telefonen hos Finlow VVS

Jørgen Buus

Jeg fik foretaget et VVS-tjek i min lejlighed, som jeg står til at skulle sælge. Den gode VVS-mand var både venlig og effektiv og havde god energi. Jeg ville klar anbefale det til en ven, hvis jeg skulle finde dem en VVS’er.

Aske Colding-Ekman

Har fået udskiftet et originalt armatur fra 1998, til et moderne. Det blev rigtigt flot, og løst på trods af tilkalkede samlinger, som skulle saves op.
Kom til tiden, herren var venlig og effektiv, og klagede ikke over at jeg havde glemt at gøre plads under køkkenvasken :) Har bestilt Finlow igen, til udskiftning af udstyr på badeværelset.

Amund Lundqvist Qvale

Finlow VVS har skiftet både varmt- og koldtvandshovedledninger på loft og i kælder i etageejendom med 56 andelslejligheder og 3-4 butikker på Amagerbrogade. Der blev hurtigt opbygget et gensidig tillidsforhold mellem bygherre og Finlow VVS, og pga. håndværkernes store fleksibilitet blev opgaven derfor løbende udvidet til også at omfatte opgaver på fjernvarme- og centralvarmeanlæggene. Finlow VVS er i dag husinstallatør i ejendommen.

Jens Voergaard

Finlow VVS var både hurtige og professionelle, da mit toilet skulle udskiftes. Meget behagelige samtaler med Finlow VVS før de sendte en dygtig medarbejder (VVS’er) ud for at klare opgaven. Efterlod mit badeværelse i meget pæn stand og tog al affald med. Kan varmt anbefale dem.

Christine Mohr Balslev

Vi har netop fået skiftet vores gamle gasfyr ud til en mere grøn, klimavenlig, besparende og mindre MHG udgave, samt nye radiatorer i 3 rum. Finlow har uden tvivl givet os den bedste oplevelse med håndværkere gennem længere tid, vi renovere stort set alt i øjeblikket og oplever derfor en del. Finlow – Frank kom samme dag som kontaktet til syn på sagen, han kom med de rette muligheder og en kanon snak/rundtur i div. fordele og ulemper, derefter blev beslutningen hurtigt taget og ugen efter på aftalt tid, ja der stod 2 mand stærk klar til opgaven. Opgaven er super flot udført og inden for tid og aftale, og så har Finlow endda haft overskud til at klare opgaven midt i sommerens ellers kendte industriferie. Tak for fantastisk service og flot arbejde – kanon oplevelse. De bedste anbefalinger herfra!

Alex Breum

Drømmer du om nyt badeværelse?

Prøv vores beregner – dit drømmebadeværelse er kun ét klik væk. Hos Finlow VVS har vi mere end 50 års erfaring inden for modernisering og renovering af badeværelser. Hos os får du hjælp til det hele eller halve.