Naturgas

Finlow VVS håndterer alt fra det simple til det avancerede.

10 års garanti kun hos Finlow VVS

Naturgas

Energibesparende gaskedler fra førende Tyske producenter

Der er mange gode grunde til at vælge Finlow VVS A/S som din naturgas installatør; vi har fokus på miljøet, energiforbruget og din varmekomfort. Vi tilbyder et bredt sortiment af de nyeste innovative modeller fra førende gaskedel producenter i Europa.

Udskift f.eks. din nuværende gaskedel til en energibesparende og tysk fremstillet gaskedel, der udnytter naturgassen tæt på 100 procent, samtidig med at den er enkel og nem at betjene.

Finlow VVS A/S har, siden naturgas kom til Danmark i 1985, installeret mange tusinde gaskedler og har opnået stor erfaring på området, specielt på samspillet mellem gaskedel og radiatoranlæg, som er af stor betydning. Du får således naturgas service af højeste klasse. Vi er medlem af HMN Gasmester – en ordning som sikre din garanti for kompetent rådgivning og godt håndværk.

Ved installation af ny gaskedel sørger vi altid for at installationen møder husstandens behov. Er du til avanceret automatik eller skal det være simpelt med en lille rumtermostat? Uanset hvad du ønsker, hjælper vi med naturgas service og rådgivning og finder den rette løsning til dig.

Efterfølgende giver vi altid en grundig instruktion i brug af anlæg samt løbende naturgas service og opfølgning med eftersyn af gaskedel.

Er du i tvivl om hvilken gaskedel der passer din husstand? Fortvivl ej. Vi er mere end glade for at guide dig til den rigtige beslutning.

Vi tilbyder desuden også løsninger med fjernvarme og varmepumper.

Ring til os på 32 51 45 59 og få et uforpligtende tilbud på naturgas service, installation og meget mere.

NYHED
Vi tilbyder nu rentefri finansiering i samarbejde med Resurs Bank. Læs mere her

MHG ecoGAS Meisterlinie – med 10 års garanti på gaskedlen.

Om produktet

Med en gaskedel fra MHG får du en driftssikker, kvalitets gaskedel fra MHG fabrikken (tidligere MAN B&W) i Tyskland. I dette priseksempel udføres gasinstallation med vandret eller lodret aftræksrør (1,5 m). Installationen kan udføres med aftræk op gennem eksisterende muret skorsten.

MHG ecoGAS Meisterlinie er en effektiv gaskedel med indbygget varmeveksler til produktion af varmt vand. Dette gør installationen pladsbesparende, da det ikke er nødvendigt med varmtvandsbeholder. Gennemstrømnings gaskedlen fra MHG er den mest energi- og CO2 besparende løsning.

Gaskedlen kan levere ca. 750 liter 40 grader varmt vand i timen. MHG ecoGAS Meisterlinie har et betjeningsvenligt styringssystem med udeføler som automatisk styrer forbrændingen og fremløbstemperaturen på gaskedlen. MHG ecoGAS Meisterlinie leveres med en A-strømbesparende lavenergipumpe og en højeffektiv varmeveksler i aluminium-silicum.

Gaskedlen kan også købes med varmtvandsbeholder.

Ved køb af MHG ecoGAS Meisterlinie er der 10 års total garanti med i købet på gaskedlen.
10 års total garanti ydes kun på gaskedler opsat inden for vores operative gasservice område (Storkøbenhavn). 10 års total garanti dækker alt inden for gaskedlens kabinet. Vi hjælper med installation og naturgas service.

Læs mere om MHG på www.mhgenergy.dk

Derfor skal du vælge denne model

 • Den mest energibesparende og grønne gaskedel på markedet
 • Gaskedel uden varmtvandsbeholder – gennemstrømningsmodel
 • Gaskedel der passer perfekt til det lille fyrrum
 • Pladsbesparende - perfekt til huset med 1-2 badeværelser
 • Højeffektiv varmeveksler i aluminium-Silicum
 • A-Strømbesparende lavenergipumpe
 • Tysk kvalitet i højeste klasse fra MAN Heiztecknik GmbH
 • 10 års garanti på gaskedel såfremt serviceinterval overholdes i hele garantiperioden

Pris

 • Leveret og monteret inkl. moms og 10 års garanti
  46.000 kr.

Priseksemplet er baseret på udskiftning af væghængt gaskedel til ny kondenserende gaskedel, i etplans hus med lodret eller vandret aftræk.

Finansieret over 5 år er prisen 844 kr. pr. mdr. Læs mere her.

Finlow VVS A/S står altid til rådighed ved spørgsmål eller ønsket vejledning.

Vaillant Eco-Tec Plus VC 10CS/1-5

Om produktet

Tysk gasfyr fra Vaillant med 75 liter varmvandsbeholder og vandret eller lodret aftræk (1,5 m). Gasfyret har nem og enkel betjening. Vaillant Eco-Tec Plus VC 10CS/1-5 – er en væghængt kondenserende gaskedel der installeres med en 75 liter varmtvandsbeholder. Gaskedlen kan leveres med en større varmtvandsbeholder hvis ønsket. Installationen kan udføres med lodret aftræk, vandret aftræk og aftræk op gennem eksisterende muret skorsten.

Med en gaskedel fra Vaillant får du velkendt tysk kvalitet, med en høj nyttevirkning og et lavt elforbrug med minimal miljøbelastning. Den højeffektive cirkulationspumpe og intelligente elektronik sikrer et lavt strømforbrug – under 2 Watt ved standby. De energibesparende komponenter gør at du opnår miljøvenlig og økonomisk drift.

Vaillant Eco-Tec Plus VC 10CS/1-5 gaskedlen er støjsvag og driftssikker. Denne type gaskedel er udstyret med en varmeveksler i rustfri stål som sikrer en lang levetid. Gaskedlen har intelligent og brugervenlig styring, der kan tilpasses efter behov. Med et vejrkompenseringsanlæg fra Vaillant, sikrer du dig optimal varmekomfort med automatisk styring.

Derfor skal du vælge denne model

 • Danmarks mest solgte gaskedel fabrikat
 • Brugervenligt display med symboler
 • Tysk kvalitet
 • Lydsvag drift
 • Varmeveksler i rustfrit stål
 • Tysk kvalitet med 4 års garanti såfremt serviceinterval overholdes

Pris

 • Leveret og monteret inkl. moms
  38.000 kr.

Priseksemplet er baseret på udskiftning af væghængt gaskedel til ny kondenserende gaskedel, i etplans hus med lodret eller vandret aftræk.

Finansieret over 5 år er prisen 704 kr. pr. mdr.  Læs mere her

Finlow VVS A/S står altid til rådighed ved spørgsmål eller ønsket vejledning.

BAXI WMS 12

Om produktet

BAXI WMS 12 – er en væghængt kondenserende gaskedel der installeres sammen med en 50 liter varmtvandsbeholder. Gaskedlen kan også leveres med 100 liter varmtvandsbeholder.

Gaskedlen fra Baxi er effektiv, driftsikker og økonomisk. Gaskedlen er samtidig pladsbesparende og perfekt til række- og parcelhuse.

Gaskedlen har integreret styring som er overskuelig og enkel at betjene. Styringen tilpasser boligens temperatur efter udetemperaturen, så gaskedlen altid kører optimalt. WHBS er opbygget, så der er let adgang til alle kedlens komponenter. Dette gør at det er let og hurtigt at servicere gaskedlen.

Derfor skal du vælge denne model

 • Simpel og nem styrefunktion på gaskedlen
 • Tidsløst design
 • Små indbygningsmål på gaskedel og varmtvandsbeholder gør denne kedel perfekt til det lille fyrrum
 • Tysk kvalitet med 4 års garanti såfremt serviceinterval overholdes

Pris

 • Leveret og monteret inkl. moms
  38.000 kr.

Priseksemplet er baseret på udskiftning af væghængt gaskedel til ny kondenserende gaskedel, i etplans hus med lodret eller vandret aftræk.

Finansieret over 5 år er prisen 669 kr. pr. mdr. Læs mere her

Finlow VVS A/S står altid til rådighed ved spørgsmål eller ønsket vejledning.

Bosch Condens 5000 W 14-6

Om produktet

Overvejer du en ny gaskedel fra Bosch? Bosch Condens 5000 W 14-6 har et simpelt design med små indbygningsmål. Gaskedlen er nem og enkel at betjene. Den kan tilsluttes med lodret-, vandret- eller aftræk op igennem skorstenen. Gaskedlen har en virkningsgrad på op til 98%, dette betyder at gassen udnyttes optimalt. Dette er både godt for varmekomforten og miljøet. Gaskedlen har en aluminiums varmeveksler som garanterer en sikker og effektiv drift i mange år. Med professionel naturgas service er du sikker på at din nye gaskedel bliver installeret ordenligt.

Bosch Condens 5000 W 14-6 er en kompakt gaskedel, som passer ind i de fleste boliger. Gaskedlen kan modulere fra lav til høj ydelse på en energieffektiv måde, og kan derfor dække et lavt varmebehov og samtidig dække et højt varmtvandsbehov, effektivt. Gaskedlen kan automatisk tilpasse sig vind og vejr, med den indbyggede klimastyring, som styrer den modulerende brænder og derved sørger for at holde et perfekt komfortniveau. Få mere rådgivning og naturgas service hos os.

Derfor skal du vælge denne model

 • Nem og intelligent styring, der sørger for at din gaskedel kører optimalt i forhold til økonomi og komfort.
 • Betjeningsvenligt display.
 • Strømbesparende, grundet den effektive pumpe som bruger under 2 watt i standby-drift.
 • Velkendt teknologi og design med høj effektivitet.
 • Små indbygningsmål.
 • Tysk kvalitet med 4 års garanti såfremt serviceinterval overholdes.

Pris

 • Leveret og monteret inkl. moms
  40.000 kr.

Priseksemplet er baseret på udskiftning af væghængt gaskedel til ny kondenserende gaskedel, i etplans hus med lodret eller vandret aftræk.

Finansieret over 5 år er prisen 756 kr. pr. mdr. Læs mere her

Finlow VVS A/S står altid til rådighed ved spørgsmål eller ønsket vejledning.

Vores kunder er glade og tilfredse

Vi har over 1400 anbefalinger på håndværker.dk.

Finlow VVS A/S er kåret til ”Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er” i 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023.


Renovation af badeværelse
Jeg kan varmt anbefale Finlow VVS A/S, en sand fornøjelse fra start til slut i processen omkring at renovere mit badeværelse. Jeg indledte mit byggeprojekt med at indhente tilbud fra diverse firmaer. Der var dog ingen af de 5 jeg kontaktede, der var lige så grundige og professionelle som dem.


Varmepumpe
Fik skiftet gasfyr ud til varmepumpe og var særdeles tilfreds, lige fra bestilling til det udførte arbejde. Der blev ryddet pænt op efter hver arbejdsdag og en god kommunikation med håndværkerne. Så stort plus herfra


Ny fjernvarme
Nyt fjernvarmeanlæg samt gulvvarmefordeling. Meget klart beskrevet tilbud, som blev udført som beskrevet. God service med gode forklaringer på anlæg. Super oplevelse.


Renovation af badeværelse
Jeg kan varmt anbefale Finlow VVS A/S, en sand fornøjelse fra start til slut i processen omkring at renovere mit badeværelse. Jeg indledte mit byggeprojekt med at indhente tilbud fra diverse firmaer. Der var dog ingen af de 5 jeg kontaktede, der var lige så grundige og professionelle som dem.


Varmepumpe
Fik skiftet gasfyr ud til varmepumpe og var særdeles tilfreds, lige fra bestilling til det udførte arbejde. Der blev ryddet pænt op efter hver arbejdsdag og en god kommunikation med håndværkerne. Så stort plus herfra


Ny luft-vand varmepumpe
Få installeret ny vaillant varmepumpe. Alle aftaler blev overholdt, og Finlow leverede et super stykke arbejde. Vi forventede levering i sensommeren, men blev ringet op da varmepumpen var kommet før tid. Vi vil helt klart bruge Finlow igen!


Renovation af badeværelse
Jeg kan varmt anbefale Finlow VVS A/S, en sand fornøjelse fra start til slut i processen omkring at renovere mit badeværelse. Jeg indledte mit byggeprojekt med at indhente tilbud fra diverse firmaer. Der var dog ingen af de 5 jeg kontaktede, der var lige så grundige og professionelle som dem.


Varmepumpe
Fik skiftet gasfyr ud til varmepumpe og var særdeles tilfreds, lige fra bestilling til det udførte arbejde. Der blev ryddet pænt op efter hver arbejdsdag og en god kommunikation med håndværkerne. Så stort plus herfra


Ny luft-vand varmepumpe
Få installeret ny vaillant varmepumpe. Alle aftaler blev overholdt, og Finlow leverede et super stykke arbejde. Vi forventede levering i sensommeren, men blev ringet op da varmepumpen var kommet før tid. Vi vil helt klart bruge Finlow igen!

Drømmer du om nyt badeværelse?

Prøv vores beregner – dit drømmebadeværelse er kun ét klik væk. Hos Finlow VVS har vi mere end 50 års erfaring inden for modernisering og renovering af badeværelser. Hos os får du hjælp til det hele eller halve.

Minimalistisk badeværelse i sort hvid

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi har over 1400 anbefalinger på håndværker.dk. Finlow VVS A/S er kåret til ”Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er” i 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023.

Derfor skal du vælge Finlow

Vi garanterer, at et bekendtskab med Finlow VVS og vores teknikere vil gøre en forskel for dig som kunde. Vi sætter en ære i at møde op til aftalt tid, vi afgiver altid en fast pris – hvor det er muligt – før vi påbegynder arbejdet, vi udfører opgaven hurtigt og præcist, og vi efterlader arbejdspladsen pæn og ryddelig, når vi går igen.

 • Familieejet virksomhed igennem 3 generationer
 • Mere end 50 års erfaring
 • 25 veluddannede medarbejdere
 • Mere end 1400 anbefalinger på håndværker.dk
 • Hovedstadens bedst anbefalede VVS’er i 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023
 • Rentefri finansiering på op til 5 år
 • VE-godkendt varmepumpe installatør
 • 6.000 tilfredse gasservice kunder
 • 12.000 gas- og fjernvarmeinstallationer i Storkøbenhavn
Vi har samlet et par gode råd, til hvordan i bedst sparer på energien. Læs mere her.
+ +